Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Palermo


Det er midt om natten i Palermo, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Palermo

Tidszonen som Palermo er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Palermo i Italia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Palermo

Her kan du se hva klokken er i Palermo i Italia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Palermo.

Generelle fakta om Palermo

Palermo ligger i regionen Sicilia i Italia. Det er ca. 680 000 innbyggere i Palermo, og Palermo er ca. 159 km2 (kvadratkilometer) stor. I Italia er det offisielle språket italiensk, og den offisielle valutaen i Italia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Italia er .it. Den 2 juni feirer Italia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Palermo

For å ringe Palermo fra et annet land, ring først landskoden for Italia som er +39, etterfulgt av retningsnummeret for Palermo som er 091, ring deretter nummeret du vil ringe i Palermo.

Soloppgang og solnedgang i Palermo

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Palermo både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Palermo.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:44:07
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:09:00
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 19:33:53
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:42:37
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:08:43
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 19:34:49

Flagg i Italia og Palermo

Her kan du se hvilket flagg landet Italia har, og dermed også Palermo. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇹

Før turen til Palermo

Hvis du planlegger en reise til Palermo, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Palermo akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Palermo

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Palermo?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Palermo?

Palermo på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Palermo, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Palermo. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Palermo. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Palermo godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Palermo
   ››  Engelsk Wikipedia side om Palermo

Kart over Palermo i Italia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Italia Palermo ligger.