Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Napoli


Det er morgen i Napoli, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Napoli

Tidszonen som Napoli er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Napoli i Italia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Napoli

Her kan du se hva klokken er i Napoli i Italia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Napoli.

Generelle fakta om Napoli

Napoli ligger i regionen Campania i Italia. Det er ca. 970 000 innbyggere i Napoli, og Napoli er ca. 117 km2 (kvadratkilometer) stor. I Italia er det offisielle språket italiensk, og den offisielle valutaen i Italia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Italia er .it. Den 2 juni feirer Italia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Napoli

For å ringe Napoli fra et annet land, ring først landskoden for Italia som er +39, etterfulgt av retningsnummeret for Napoli som er 081, ring deretter nummeret du vil ringe i Napoli.

Soloppgang og solnedgang i Napoli

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Napoli både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Napoli.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:15:53
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:16:01
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:16:08
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:14:59
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:16:11
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:17:22

Flagg i Italia og Napoli

Her kan du se hvilket flagg landet Italia har, og dermed også Napoli. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇹

Før turen til Napoli

Hvis du planlegger en reise til Napoli, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Napoli akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Napoli

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Neapel?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Napoli?

Napoli på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Napoli, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Napoli. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Napoli. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Napoli godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Napoli
   ››  Engelsk Wikipedia side om Napoli

Kart over Napoli i Italia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Italia Napoli ligger.