Hva er klokka i Milano


Det er midt om natten i Milano, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Milano

Tidszonen som Milano er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Milano i Italia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Milano

Her kan du se hva klokken er i Milano i Italia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Milano.

Generelle fakta om Milano

Milano ligger i regionen Lombardia i Italia. Det er ca. 1 400 000 innbyggere i Milano, og Milano er ca. 182 km2 (kvadratkilometer) stor. I Italia er det offisielle språket italiensk, og den offisielle valutaen i Italia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Italia er .it. Den 2 juni feirer Italia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Milano

For å ringe Milano fra et annet land, ring først landskoden for Italia som er +39, etterfulgt av retningsnummeret for Milano som er 02, ring deretter nummeret du vil ringe i Milano.

Flagg i Italia og Milano

Her kan du se hvilket flagg landet Italia har, og dermed også Milano. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇹

Før turen til Milano

Hvis du planlegger en reise til Milano, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Milano akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Milano

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Milano?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Milano?

Milano på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Milano, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Milano. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Milano. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Milano godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Milano
   ››  Engelsk Wikipedia side om Milano

Kart over Milano i Italia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Italia Milano ligger.