Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Reykjavík


Det er aften i Reykjavík, lørdag den 4. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Reykjavík

Tidszonen som Reykjavík er i er Greenwich Mean Time (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Reykjavík i Island er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Reykjavík

Her kan du se hva klokken er i Reykjavík i Island akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Reykjavík.

Generelle fakta om Reykjavík

Reykjavík ligger i Island. Det er ca. 124 000 innbyggere i Reykjavík, og Reykjavík er ca. 273 km2 (kvadratkilometer) stor. I Island er det offisielle språket islandsk, og den offisielle valutaen i Island er islandsk krone (ISK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Island er .is. Den 17 juni feirer Island sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Reykjavík

For å ringe Reykjavík fra et annet land, ring først landskoden for Island som er +354, etterfulgt av retningsnummeret for Reykjavík som er 5, ring deretter nummeret du vil ringe i Reykjavík.

Soloppgang og solnedgang i Reykjavík

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Reykjavík både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Reykjavík.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:26:54
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:29:41
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 20:32:29
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:23:20
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:29:24
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 20:35:29

Flagg i Island og Reykjavík

Her kan du se hvilket flagg landet Island har, og dermed også Reykjavík. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇸

Links for at læse mere om Reykjavík

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Reykjavik?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Reykjavik?

Reykjavík på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Reykjavík, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Reykjavík. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Reykjavík. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Reykjavík godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Reykjavík
   ››  Engelsk Wikipedia side om Reykjavík

Kart over Reykjavík i Island

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Island Reykjavík ligger.