Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Dublin


Det er morgen i Dublin, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Dublin

Tidszonen som Dublin er i er Western European Time (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Dublin i Irland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Dublin

Her kan du se hva klokken er i Dublin i Irland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Dublin.

Generelle fakta om Dublin

Dublin ligger i provinsen Leinster i Irland, og er faktisk også hovedstaden i Irland. Det er ca. 560 000 innbyggere i Dublin, og Dublin er ca. 114 km2 (kvadratkilometer) stor. I Irland er det offisielle språket irsk og engelsk, og den offisielle valutaen i Irland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Irland er .ie. Den 17 mars feirer Irland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Dublin

For å ringe Dublin fra et annet land, ring først landskoden for Irland som er +353, etterfulgt av retningsnummeret for Dublin som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Dublin.

Soloppgang og solnedgang i Dublin

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Dublin både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Dublin.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 08:14:12
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:38:08
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:02:04
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 08:12:37
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:38:18
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:03:59

Flagg i Irland og Dublin

Her kan du se hvilket flagg landet Irland har, og dermed også Dublin. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇪

Før turen til Dublin

Hvis du planlegger en reise til Dublin, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Dublin akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Dublin

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Dublin?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Dublin?

Dublin på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Dublin, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Dublin. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Dublin. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Dublin godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Dublin
   ››  Engelsk Wikipedia side om Dublin

Kart over Dublin i Irland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Irland Dublin ligger.