Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Dublin


Det er aften i Dublin, torsdagen den 13 juni 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Dublin

Tidszonen som Dublin er i er Western European Time (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Dublin i Irland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Dublin

Her kan du se hva klokken er i Dublin i Irland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Dublin.

Generelle fakta om Dublin

Dublin ligger i provinsen Leinster i Irland, og er faktisk også hovedstaden i Irland. Det er ca. 560 000 innbyggere i Dublin, og Dublin er ca. 114 km2 (kvadratkilometer) stor. I Irland er det offisielle språket irsk og engelsk, og den offisielle valutaen i Irland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Irland er .ie. Den 17 mars feirer Irland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Dublin

For å ringe Dublin fra et annet land, ring først landskoden for Irland som er +353, etterfulgt av retningsnummeret for Dublin som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Dublin.

Soloppgang og solnedgang i Dublin

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Dublin både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Dublin.

Soloppgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 04:54:12
Senit i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 13:25:14
Solnedgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 21:56:16
Soloppgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 04:54:02
Senit i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 13:25:27
Solnedgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 21:56:52

Flagg i Irland og Dublin

Her kan du se hvilket flagg landet Irland har, og dermed også Dublin. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇪

Før turen til Dublin

Hvis du planlegger en reise til Dublin, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Dublin akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne euro valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og euro.

Stikkontakt og reiseadapter i Irland

Før du legger ut på en tur til Irland, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Irland er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Irland. Les mer her om reiseadapter Irland.

Links for at læse mere om Dublin

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Dublin?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Dublin?

Dublin på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Dublin, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Dublin. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Dublin. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Dublin godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Dublin
   ››  Engelsk Wikipedia side om Dublin

Dublin i Irland på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Irland Dublin ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.