Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Teheran


Det er frokosttid i Teheran, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Teheran

Tidszonen som Teheran er i er Iran Standard Time (UTC+3:30), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Teheran i Iran er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Teheran

Her kan du se hva klokken er i Teheran i Iran akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Teheran.

Generelle fakta om Teheran

Teheran ligger i provinsen Teheran i Iran, og er faktisk også hovedstaden i Iran. Det er ca. 9 000 000 innbyggere i Teheran, og Teheran er ca. 574 km2 (kvadratkilometer) stor. I Iran er det offisielle språket persisk, azeri, kurdisk, luri, gilaki, mazandarani, balutsji, talysh og tati, og den offisielle valutaen i Iran er iransk rial (IRR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Iran er .ir. Den 11 februar feirer Iran sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Teheran

For å ringe Teheran fra et annet land, ring først landskoden for Iran som er +98, etterfulgt av retningsnummeret for Teheran som er 021, ring deretter nummeret du vil ringe i Teheran.

Soloppgang og solnedgang i Teheran

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Teheran både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Teheran.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:06:40
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:17:31
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:28:21
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:05:58
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:17:41
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:29:24

Flagg i Iran og Teheran

Her kan du se hvilket flagg landet Iran har, og dermed også Teheran. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇷

Links for at læse mere om Teheran

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Teheran?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Teheran?

Teheran på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Teheran, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Teheran. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Teheran. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Teheran godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Teheran
   ››  Engelsk Wikipedia side om Teheran

Kart over Teheran i Iran

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Iran Teheran ligger.