Hva er klokka i Irak


Det er midt om natten i Irak, torsdag den 23. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Irak

Tidszonen som Irak er i er Arabia Standard Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Irak er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Irak

Her kan du se hva klokken er i Irak akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Irak.

Generelle fakta om Irak

I landet Irak bor det omtrent 37 500 000 innbyggere i et område på ca. 437 072 km2, hovedstaden i Irak heter Bagdad. Landskoden for å ringe noen i Irak fra et annet land er +964. I Irak er det offisielle språket arabisk og kurdisk, og den offisielle valutaen i Irak er irakisk dinar (IQD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Irak er .iq. Den 3 oktober feirer Irak sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Irak

Her kan du se hvilket flagg landet Irak har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇶

Links for at læse mere om Irak

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Irak?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Irak?

Irak på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Irak, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Irak. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Irak. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Irak godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Irak
   ››  Engelsk Wikipedia side om Irak

Kart over Irak

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Irak ligger.