Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Bagdad


Det er morgen i Bagdad, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Bagdad

Tidszonen som Bagdad er i er Arabia Standard Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Bagdad i Irak er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Bagdad

Her kan du se hva klokken er i Bagdad i Irak akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Bagdad.

Generelle fakta om Bagdad

Bagdad ligger i Irak, og er faktisk også hovedstaden i Irak. Det er ca. 6 150 000 innbyggere i Bagdad, og Bagdad er ca. 204 km2 (kvadratkilometer) stor. Bagdad ble grunnlagt 762 e.Kr. av Abu Jafar al-Mansur. I Irak er det offisielle språket arabisk og kurdisk, og den offisielle valutaen i Irak er irakisk dinar (IQD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Irak er .iq. Den 3 oktober feirer Irak sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Bagdad

For å ringe Bagdad fra et annet land, ring først landskoden for Irak som er +964, etterfulgt av retningsnummeret for Bagdad som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Bagdad.

Soloppgang og solnedgang i Bagdad

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Bagdad både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Bagdad.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:00:16
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:15:37
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:30:58
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:59:38
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:15:47
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:31:56

Flagg i Irak og Bagdad

Her kan du se hvilket flagg landet Irak har, og dermed også Bagdad. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇶

Links for at læse mere om Bagdad

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Bagdad?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bagdad?

Bagdad på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Bagdad, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Bagdad. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Bagdad. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Bagdad godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Bagdad
   ››  Engelsk Wikipedia side om Bagdad

Kart over Bagdad i Irak

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Irak Bagdad ligger.