Hva er klokka i Goa


Det er morgen i Goa, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Goa

Tidszonen som Goa er i er IST (UTC+5:30), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Goa i India er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Goa

Her kan du se hva klokken er i Goa i India akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Goa.

Generelle fakta om Goa

Goa ligger i India. Det er ca. 1 800 000 innbyggere i Goa, og Goa er ca. 3 702 km2 (kvadratkilometer) stor. Goa ble grunnlagt 30. mai 1987. I India er det offisielle språket hindi og engelsk, og den offisielle valutaen i India er rupi (INR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i India er .in. Den 26 januar feirer India sin årlige nasjonale dag.

Flagg i India og Goa

Her kan du se hvilket flagg landet India har, og dermed også Goa. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇳

Links for at læse mere om Goa

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Goa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Goa?

Goa på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Goa, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Goa. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Goa. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Goa godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Goa
   ››  Engelsk Wikipedia side om Goa

Kart over Goa i India

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i India Goa ligger.