Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i India


Det er midt om natten i India, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i India

Tidszonen som India er i er India Standard Time (UTC+5:30), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og India er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i India

Her kan du se hva klokken er i India akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i India.

Generelle fakta om India

I landet India bor det omtrent 1 324 000 000 innbyggere i et område på ca. 3 287 263 km2. Landskoden for å ringe noen i India fra et annet land er +91. I India er det offisielle språket hindi og engelsk, og den offisielle valutaen i India er rupi (INR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i India er .in. Den 26 januar feirer India sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Indias byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i India.

Flagg i India

Her kan du se hvilket flagg landet India har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇳

Links for at læse mere om India

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Indien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Indien?

India på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om India, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om India. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om India. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om India godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om India
   ››  Engelsk Wikipedia side om India

Kart over India

Nedenfor finner du et kart som viser hvor India ligger.