Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Hviterussland


Det er midt om natten i Hviterussland, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Hviterussland

Tidszonen som Hviterussland er i er Further-eastern European Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Hviterussland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Hviterussland

Her kan du se hva klokken er i Hviterussland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Hviterussland.

Generelle fakta om Hviterussland

I landet Hviterussland bor det omtrent 9 500 000 innbyggere i et område på ca. 207 595 km2, hovedstaden i Hviterussland heter Minsk. Landskoden for å ringe noen i Hviterussland fra et annet land er +375. I Hviterussland er det offisielle språket hviterussisk og russisk, og den offisielle valutaen i Hviterussland er ny hviterussisk rubel (BYB/BYR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Hviterussland er .by. Den 3 juli feirer Hviterussland sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Hviterusslands byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Hviterussland.

Flagg i Hviterussland

Her kan du se hvilket flagg landet Hviterussland har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇾

Links for at læse mere om Hviterussland

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Vitryssland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Hviderusland?

Hviterussland på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Hviterussland, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Hviterussland. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Hviterussland. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Hviterussland godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Hviterussland
   ››  Engelsk Wikipedia side om Hviterussland

Kart over Hviterussland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Hviterussland ligger.