Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Minsk


Det er morgen i Minsk, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Minsk

Tidszonen som Minsk er i er Further-eastern European Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Minsk i Hviterussland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Minsk

Her kan du se hva klokken er i Minsk i Hviterussland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Minsk.

Generelle fakta om Minsk

Minsk ligger i Hviterussland, og er faktisk også hovedstaden i Hviterussland. Det er ca. 2 000 000 innbyggere i Minsk, og Minsk er ca. 410 km2 (kvadratkilometer) stor. Minsk ble grunnlagt i 1067. I Hviterussland er det offisielle språket hviterussisk og russisk, og den offisielle valutaen i Hviterussland er ny hviterussisk rubel (BYB/BYR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Hviterussland er .by. Den 3 juli feirer Hviterussland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Minsk

For å ringe Minsk fra et annet land, ring først landskoden for Hviterussland som er +375, etterfulgt av retningsnummeret for Minsk som er 17, ring deretter nummeret du vil ringe i Minsk.

Soloppgang og solnedgang i Minsk

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Minsk både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Minsk.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 09:01:13
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 13:22:50
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:44:27
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 08:59:35
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 13:23:00
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:46:25

Flagg i Hviterussland og Minsk

Her kan du se hvilket flagg landet Hviterussland har, og dermed også Minsk. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇾

Links for at læse mere om Minsk

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Minsk?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Minsk?

Minsk på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Minsk, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Minsk. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Minsk. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Minsk godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Minsk
   ››  Engelsk Wikipedia side om Minsk

Kart over Minsk i Hviterussland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Hviterussland Minsk ligger.