Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/Hellas/Thessaloniki

Hva er klokka i Thessaloniki


Det er aften i Thessaloniki, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Thessaloniki

Tidszonen som Thessaloniki er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Thessaloniki i Hellas er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Thessaloniki

Her kan du se hva klokken er i Thessaloniki i Hellas akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Thessaloniki.

Generelle fakta om Thessaloniki

Thessaloniki ligger i Hellas. Det er ca. 900 000 innbyggere i Thessaloniki, og Thessaloniki er ca. 112 km2 (kvadratkilometer) stor. I Hellas er det offisielle språket gresk, og den offisielle valutaen i Hellas er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Hellas er .gr. Den 25 mars feirer Hellas sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Thessaloniki

For å ringe Thessaloniki fra et annet land, ring først landskoden for Hellas som er +30, etterfulgt av retningsnummeret for Thessaloniki som er 231, ring deretter nummeret du vil ringe i Thessaloniki.

Soloppgang og solnedgang i Thessaloniki

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Thessaloniki både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Thessaloniki.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 07:41:35
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 12:41:08
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 17:40:40
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:40:43
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:41:18
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:41:54

Flagg i Hellas og Thessaloniki

Her kan du se hvilket flagg landet Hellas har, og dermed også Thessaloniki. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇷

Før turen til Thessaloniki

Hvis du planlegger en reise til Thessaloniki, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Thessaloniki akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Thessaloniki

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Thessaloniki?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Thessaloniki?

Thessaloniki på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Thessaloniki, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Thessaloniki. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Thessaloniki. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Thessaloniki godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Thessaloniki
   ››  Engelsk Wikipedia side om Thessaloniki

Kart over Thessaloniki i Hellas

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Hellas Thessaloniki ligger.