Hva er klokka? logotype

Hva er klokka på Rhodos


Det er aften på Rhodos, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone på Rhodos

Tidszonen som Rhodos er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Rhodos i Hellas er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Rhodos

Her kan du se hva klokken er på Rhodos i Hellas akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Rhodos.

Generelle fakta om Rhodos

Rhodos ligger i Hellas. Det er ca. 150 000 innbyggere i Rhodos, og Rhodos er ca. 1 398 km2 (kvadratkilometer) stor. I Hellas er det offisielle språket gresk, og den offisielle valutaen i Hellas er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Hellas er .gr. Den 25 mars feirer Hellas sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Rhodos

For å ringe Rhodos fra et annet land, ring først landskoden for Hellas som er +30, etterfulgt av retningsnummeret for Rhodos som er 2241, ring deretter nummeret du vil ringe på Rhodos.

Soloppgang og solnedgang i Rhodos

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Rhodos både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Rhodos.

Soloppgang i dag
mandag 15. august 2022
kl. 06:26:24
Senit i dag
mandag 15. august 2022
kl. 13:12:47
Solnedgang i dag
mandag 15. august 2022
kl. 19:59:10
Soloppgang i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 06:27:12
Senit i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 13:12:35
Solnedgang i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 19:57:58

Flagg i Hellas og Rhodos

Her kan du se hvilket flagg landet Hellas har, og dermed også Rhodos. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇷

Før turen til Rhodos

Hvis du planlegger en reise til Rhodos, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes på Rhodos akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne euro valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og euro.

Stikkontakt og reiseadapter i Hellas

Før du legger ut på en tur til Hellas, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Hellas er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Hellas.

Links for at læse mere om Rhodos

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Rhodos?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Rhodos?

Rhodos på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Rhodos, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Rhodos. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Rhodos. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Rhodos godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Rhodos
   ››  Engelsk Wikipedia side om Rhodos

Rhodos i Hellas på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Hellas Rhodos ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.