Hva er klokka? logotype

Hva er klokka på Kárpathos


Det er morgen på Kárpathos, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell på Kárpathos

Tidszonen som Kárpathos er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kárpathos i Hellas er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Kárpathos

Her kan du se hva klokken er på Kárpathos i Hellas akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Kárpathos.

Generelle fakta om Kárpathos

Kárpathos ligger i Hellas. Det er ca. 7 000 innbyggere i Kárpathos, og Kárpathos er ca. 325 km2 (kvadratkilometer) stor. I Hellas er det offisielle språket gresk, og den offisielle valutaen i Hellas er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Hellas er .gr. Den 25 mars feirer Hellas sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Kárpathos

For å ringe Kárpathos fra et annet land, ring først landskoden for Hellas som er +30, etterfulgt av retningsnummeret for Kárpathos som er 22450, ring deretter nummeret du vil ringe på Kárpathos.

Soloppgang og solnedgang i Kárpathos

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Kárpathos både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Kárpathos.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:13:25
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:24:33
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:35:42
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:12:42
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:24:43
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:36:44

Flagg i Hellas og Kárpathos

Her kan du se hvilket flagg landet Hellas har, og dermed også Kárpathos. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇷

Før turen til Kárpathos

Hvis du planlegger en reise til Kárpathos, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes på Kárpathos akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Kárpathos

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Karpathos?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Kárpathos?

Kárpathos på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kárpathos, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kárpathos. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kárpathos. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kárpathos godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kárpathos
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kárpathos

Kart over Kárpathos i Hellas

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Hellas Kárpathos ligger.