Hva er klokka? logotype

Hva er klokka på Kalymnos


Det er morgen på Kalymnos, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell på Kalymnos

Tidszonen som Kalymnos er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kalymnos i Hellas er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Kalymnos

Her kan du se hva klokken er på Kalymnos i Hellas akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Kalymnos.

Generelle fakta om Kalymnos

Kalymnos ligger i Hellas. Det er ca. 17 000 innbyggere i Kalymnos, og Kalymnos er ca. 135 km2 (kvadratkilometer) stor. I Hellas er det offisielle språket gresk, og den offisielle valutaen i Hellas er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Hellas er .gr. Den 25 mars feirer Hellas sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Kalymnos

For å ringe Kalymnos fra et annet land, ring først landskoden for Hellas som er +30, etterfulgt av retningsnummeret for Kalymnos som er 2243, ring deretter nummeret du vil ringe på Kalymnos.

Soloppgang og solnedgang i Kalymnos

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Kalymnos både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Kalymnos.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:16:45
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:25:09
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:33:33
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:16:00
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:25:19
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:34:38

Flagg i Hellas og Kalymnos

Her kan du se hvilket flagg landet Hellas har, og dermed også Kalymnos. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇷

Før turen til Kalymnos

Hvis du planlegger en reise til Kalymnos, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes på Kalymnos akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Kalymnos

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Kalymnos?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Kalymnos?

Kalymnos på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kalymnos, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kalymnos. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kalymnos. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kalymnos godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kalymnos
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kalymnos

Kart over Kalymnos i Hellas

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Hellas Kalymnos ligger.