Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Athen


Det er midt om natten i Athen, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Athen

Tidszonen som Athen er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Athen i Hellas er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Athen

Her kan du se hva klokken er i Athen i Hellas akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Athen.

Generelle fakta om Athen

Athen ligger i Hellas, og er faktisk også hovedstaden i Hellas. Det er ca. 3 100 000 innbyggere i Athen, og Athen er ca. 412 km2 (kvadratkilometer) stor. I Hellas er det offisielle språket gresk, og den offisielle valutaen i Hellas er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Hellas er .gr. Den 25 mars feirer Hellas sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Athen

For å ringe Athen fra et annet land, ring først landskoden for Hellas som er +30, etterfulgt av retningsnummeret for Athen som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Athen.

Soloppgang og solnedgang i Athen

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Athen både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Athen.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 07:02:48
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:27:33
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 19:52:18
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 07:01:18
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:27:16
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 19:53:13

Flagg i Hellas og Athen

Her kan du se hvilket flagg landet Hellas har, og dermed også Athen. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇷

Før turen til Athen

Hvis du planlegger en reise til Athen, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Athen akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Athen

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Aten?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Athen?

Athen på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Athen, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Athen. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Athen. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Athen godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Athen
   ››  Engelsk Wikipedia side om Athen

Kart over Athen i Hellas

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Hellas Athen ligger.