Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Tbilisi


Det er morgen i Tbilisi, torsdagen den 20 januar 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Tbilisi

Tidszonen som Tbilisi er i er Georgian Time (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Tbilisi i Georgia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Tbilisi

Her kan du se hva klokken er i Tbilisi i Georgia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Tbilisi.

Generelle fakta om Tbilisi

Tbilisi ligger i Georgia, og er faktisk også hovedstaden i Georgia. Det er ca. 1 200 000 innbyggere i Tbilisi, og Tbilisi er ca. 504,2 km2 (kvadratkilometer) stor. Tbilisi ble grunnlagt år 455. I Georgia er det offisielle språket georgisk, og den offisielle valutaen i Georgia er georgisk lari (GEL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Georgia er .ge. Den 26 mai feirer Georgia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Tbilisi

For å ringe Tbilisi fra et annet land, ring først landskoden for Georgia som er +995, etterfulgt av retningsnummeret for Tbilisi som er 32, ring deretter nummeret du vil ringe i Tbilisi.

Soloppgang og solnedgang i Tbilisi

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Tbilisi både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Tbilisi.

Soloppgang i dag
torsdag 20. januar 2022
kl. 08:22:40
Senit i dag
torsdag 20. januar 2022
kl. 13:11:46
Solnedgang i dag
torsdag 20. januar 2022
kl. 18:00:51
Soloppgang i morgen
fredag 21. januar 2022
kl. 08:22:02
Senit i morgen
fredag 21. januar 2022
kl. 13:12:03
Solnedgang i morgen
fredag 21. januar 2022
kl. 18:02:04

Flagg i Georgia og Tbilisi

Her kan du se hvilket flagg landet Georgia har, og dermed også Tbilisi. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇪

Stikkontakt og reiseadapter i Georgia

Før du legger ut på en tur til Georgia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Georgia er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Georgia.

Links for at læse mere om Tbilisi

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Tbilisi?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Tbilisi?

Tbilisi på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Tbilisi, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Tbilisi. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Tbilisi. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Tbilisi godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Tbilisi
   ››  Engelsk Wikipedia side om Tbilisi

Tbilisi i Georgia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Georgia Tbilisi ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.