Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Georgia


Det er eftermiddag i Georgia, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Georgia

Tidszonen som Georgia er i er Georgian Time (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Georgia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Georgia

Her kan du se hva klokken er i Georgia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Georgia.

Generelle fakta om Georgia

I landet Georgia bor det omtrent 4 000 000 innbyggere i et område på ca. 69 700 km2, hovedstaden i Georgia heter Tbilisi. Landskoden for å ringe noen i Georgia fra et annet land er +995. I Georgia er det offisielle språket georgisk, og den offisielle valutaen i Georgia er georgisk lari (GEL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Georgia er .ge. Den 26 mai feirer Georgia sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Georgias byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Georgia.

Flagg i Georgia

Her kan du se hvilket flagg landet Georgia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇪

Stikkontakt og reiseadapter i Georgia

Før du legger ut på en tur til Georgia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Georgia er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Georgia.

Links for at læse mere om Georgia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Georgien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Georgien?

Georgia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Georgia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Georgia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Georgia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Georgia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Georgia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Georgia

Georgia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Georgia ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.