Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Paris


Det er midt om natten i Paris, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Paris

Tidszonen som Paris er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Paris i Frankrike er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Paris

Her kan du se hva klokken er i Paris i Frankrike akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Paris.

Generelle fakta om Paris

Paris ligger i Frankrike, og er faktisk også hovedstaden i Frankrike. Det er ca. 2 250 000 innbyggere i Paris, og Paris er ca. 105 km2 (kvadratkilometer) stor. I Frankrike er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Frankrike er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Frankrike er .fr. Den 14 juli feirer Frankrike sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Paris

For å ringe Paris fra et annet land, ring først landskoden for Frankrike som er +33, etterfulgt av retningsnummeret for Paris som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Paris.

Soloppgang og solnedgang i Paris

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Paris både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Paris.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 07:17:44
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:53:02
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 20:28:19
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 07:15:41
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:52:45
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 20:29:49

Flagg i Frankrike og Paris

Her kan du se hvilket flagg landet Frankrike har, og dermed også Paris. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇫🇷

Før turen til Paris

Hvis du planlegger en reise til Paris, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Paris akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Paris

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Paris?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Paris?

Paris på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Paris, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Paris. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Paris. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Paris godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Paris
   ››  Engelsk Wikipedia side om Paris

Kart over Paris i Frankrike

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Frankrike Paris ligger.