Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Nice


Det er morgen i Nice, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Nice

Tidszonen som Nice er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Nice i Frankrike er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Nice

Her kan du se hva klokken er i Nice i Frankrike akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Nice.

Generelle fakta om Nice

Nice ligger i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur i Frankrike. Det er ca. 345 000 innbyggere i Nice, og Nice er ca. 72 km2 (kvadratkilometer) stor. I Frankrike er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Frankrike er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Frankrike er .fr. Den 14 juli feirer Frankrike sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Nice

For å ringe Nice fra et annet land, ring først landskoden for Frankrike som er +33, etterfulgt av retningsnummeret for Nice som er 04, ring deretter nummeret du vil ringe i Nice.

Soloppgang og solnedgang i Nice

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Nice både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Nice.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:50:40
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:44:02
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:37:24
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:49:39
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:44:12
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:38:46

Flagg i Frankrike og Nice

Her kan du se hvilket flagg landet Frankrike har, og dermed også Nice. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇫🇷

Før turen til Nice

Hvis du planlegger en reise til Nice, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Nice akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Nice

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nice?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Nice?

Nice på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Nice, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Nice. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Nice. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Nice godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Nice
   ››  Engelsk Wikipedia side om Nice

Kart over Nice i Frankrike

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Frankrike Nice ligger.