Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Marseille


Det er morgen i Marseille, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Marseille

Tidszonen som Marseille er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Marseille i Frankrike er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Marseille

Her kan du se hva klokken er i Marseille i Frankrike akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Marseille.

Generelle fakta om Marseille

Marseille ligger i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur i Frankrike. Det er ca. 870 000 innbyggere i Marseille, og Marseille er ca. 241 km2 (kvadratkilometer) stor. I Frankrike er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Frankrike er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Frankrike er .fr. Den 14 juli feirer Frankrike sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Marseille

For å ringe Marseille fra et annet land, ring først landskoden for Frankrike som er +33, etterfulgt av retningsnummeret for Marseille som er 0491 eller 0496, ring deretter nummeret du vil ringe i Marseille.

Soloppgang og solnedgang i Marseille

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Marseille både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Marseille.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:57:13
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:51:36
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:46:00
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:56:13
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:51:46
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:47:20

Flagg i Frankrike og Marseille

Her kan du se hvilket flagg landet Frankrike har, og dermed også Marseille. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇫🇷

Før turen til Marseille

Hvis du planlegger en reise til Marseille, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Marseille akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Marseille

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Marseille?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Marseille?

Marseille på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Marseille, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Marseille. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Marseille. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Marseille godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Marseille
   ››  Engelsk Wikipedia side om Marseille

Kart over Marseille i Frankrike

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Frankrike Marseille ligger.