Hva er klokka i Cannes


Det er midt om natten i Cannes, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Cannes

Tidszonen som Cannes er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Cannes i Frankrike er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Cannes

Her kan du se hva klokken er i Cannes i Frankrike akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Cannes.

Generelle fakta om Cannes

Cannes ligger i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur i Frankrike. Det er ca. 75 000 innbyggere i Cannes, og Cannes er ca. 20 km2 (kvadratkilometer) stor. I Frankrike er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Frankrike er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Frankrike er .fr. Den 14 juli feirer Frankrike sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Cannes

For å ringe Cannes fra et annet land, ring først landskoden for Frankrike som er +33, etterfulgt av retningsnummeret for Cannes som er 0556, ring deretter nummeret du vil ringe i Cannes.

Flagg i Frankrike og Cannes

Her kan du se hvilket flagg landet Frankrike har, og dermed også Cannes. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇫🇷

Før turen til Cannes

Hvis du planlegger en reise til Cannes, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Cannes akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Cannes

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Cannes?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Cannes?

Cannes på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Cannes, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Cannes. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Cannes. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Cannes godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Cannes
   ››  Engelsk Wikipedia side om Cannes

Kart over Cannes i Frankrike

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Frankrike Cannes ligger.