Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Manila


Det er eftermiddag i Manila, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Manila

Tidszonen som Manila er i er Philippine Standard Time (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Manila i Filippinene er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Manila

Her kan du se hva klokken er i Manila i Filippinene akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Manila.

Generelle fakta om Manila

Manila ligger i Filippinene, og er faktisk også hovedstaden i Filippinene. Det er ca. 1 800 000 innbyggere i Manila, og Manila er ca. 43 km2 (kvadratkilometer) stor. I Filippinene er det offisielle språket engelsk og filippinsk, og den offisielle valutaen i Filippinene er filippinsk peso (PHP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Filippinene er .ph. Den 12 juni feirer Filippinene sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Manila

For å ringe Manila fra et annet land, ring først landskoden for Filippinene som er +63, etterfulgt av retningsnummeret for Manila som er (0)2, ring deretter nummeret du vil ringe i Manila.

Soloppgang og solnedgang i Manila

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Manila både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Manila.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:24:45
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:09:06
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:53:26
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:24:37
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:09:16
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:53:55

Flagg i Filippinene og Manila

Her kan du se hvilket flagg landet Filippinene har, og dermed også Manila. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇭

Links for at læse mere om Manila

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Manila?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Manila?

Manila på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Manila, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Manila. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Manila. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Manila godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Manila
   ››  Engelsk Wikipedia side om Manila

Kart over Manila i Filippinene

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Filippinene Manila ligger.