Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Filippinene


Det er morgen i Filippinene, mandag den 10. august 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Filippinene

Tidszonen som Filippinene er i er Philippine Standard Time (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Filippinene er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Filippinene

Her kan du se hva klokken er i Filippinene akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Filippinene.

Generelle fakta om Filippinene

I landet Filippinene bor det omtrent 101 000 000 innbyggere i et område på ca. 300 000 km2, hovedstaden i Filippinene heter Manila. Landskoden for å ringe noen i Filippinene fra et annet land er +63. I Filippinene er det offisielle språket engelsk og filippinsk, og den offisielle valutaen i Filippinene er filippinsk peso (PHP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Filippinene er .ph. Den 12 juni feirer Filippinene sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Filippinenes byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Filippinene.

Flagg i Filippinene

Her kan du se hvilket flagg landet Filippinene har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇭

Stikkontakt og reiseadapter i Filippinene

Før du legger ut på en tur til Filippinene, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Filippinene er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Filippinene

Links for at læse mere om Filippinene

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Filippinerna?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Filippinerne?

Filippinene på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Filippinene, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Filippinene. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Filippinene. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Filippinene godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Filippinene
   ››  Engelsk Wikipedia side om Filippinene

Filippinene på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Filippinene ligger.