Hva er klokka i Manchester


Det er midt om natten i Manchester, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Manchester

Tidszonen som Manchester er i er GMT (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Manchester i England er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Manchester

Her kan du se hva klokken er i Manchester i England akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Manchester.

Generelle fakta om Manchester

Manchester ligger i England. Det er ca. 550 000 innbyggere i Manchester, og Manchester er ca. 116 km2 (kvadratkilometer) stor. I England er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i England er britisk pund (GBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i England er .uk.

Ring noen i Manchester

For å ringe Manchester fra et annet land, ring først landskoden for England som er +44, etterfulgt av retningsnummeret for Manchester som er 0161, ring deretter nummeret du vil ringe i Manchester.

Flagg i England og Manchester

Her kan du se hvilket flagg landet England har, og dermed også Manchester. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Før turen til Manchester

Hvis du planlegger en reise til Manchester, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den britiske pund (GBP) valuta som brukes i Manchester akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en britiske pund valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og britiske pund (GBP).

Links for at læse mere om Manchester

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Manchester?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Manchester?

Manchester på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Manchester, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Manchester. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Manchester. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Manchester godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Manchester
   ››  Engelsk Wikipedia side om Manchester

Kart over Manchester i England

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i England Manchester ligger.