Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Manchester


Det er eftermiddag i Manchester, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Manchester

Tidszonen som Manchester er i er Greenwich Mean Time (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Manchester i England er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Manchester

Her kan du se hva klokken er i Manchester i England akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Manchester.

Generelle fakta om Manchester

Manchester ligger i England. Det er ca. 550 000 innbyggere i Manchester, og Manchester er ca. 116 km2 (kvadratkilometer) stor. I England er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i England er britisk pund (GBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i England er .uk.

Ring noen i Manchester

For å ringe Manchester fra et annet land, ring først landskoden for England som er +44, etterfulgt av retningsnummeret for Manchester som er 0161, ring deretter nummeret du vil ringe i Manchester.

Soloppgang og solnedgang i Manchester

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Manchester både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Manchester.

Soloppgang i dag
mandag 15. august 2022
kl. 05:48:45
Senit i dag
mandag 15. august 2022
kl. 13:13:28
Solnedgang i dag
mandag 15. august 2022
kl. 20:38:10
Soloppgang i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 05:50:29
Senit i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 13:13:15
Solnedgang i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 20:36:01

Flagg i England og Manchester

Her kan du se hvilket flagg landet England har, og dermed også Manchester. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Før turen til Manchester

Hvis du planlegger en reise til Manchester, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den britiske pund (GBP) valuta som brukes i Manchester akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne britiske pund valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og britiske pund.

Stikkontakt og reiseadapter i England

Før du legger ut på en tur til England, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i England er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i England. Les mer her om reiseadapter England.

Links for at læse mere om Manchester

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Manchester?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Manchester?

Manchester på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Manchester, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Manchester. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Manchester. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Manchester godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Manchester
   ››  Engelsk Wikipedia side om Manchester

Manchester i England på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i England Manchester ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.