Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i London


Det er midt om natten i London, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i London

Tidszonen som London er i er Greenwich Mean Time (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og London i England er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i London

Her kan du se hva klokken er i London i England akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i London.

Generelle fakta om London

London ligger i England i England, og er faktisk også hovedstaden i England. Det er ca. 8 800 000 innbyggere i London, og London er ca. 1 572 km2 (kvadratkilometer) stor. London ble grunnlagt ca. 43 e.Kr.. I England er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i England er britisk pund (GBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i England er .uk.

Ring noen i London

For å ringe London fra et annet land, ring først landskoden for England som er +44, etterfulgt av retningsnummeret for London som er 020 (den vanligste av totalt 9), ring deretter nummeret du vil ringe i London.

Soloppgang og solnedgang i London

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i London både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i London.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:24:21
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:02:57
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 19:41:33
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:22:07
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:02:40
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 19:43:13

Flagg i England og London

Her kan du se hvilket flagg landet England har, og dermed også London. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Før turen til London

Hvis du planlegger en reise til London, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den britiske pund (GBP) valuta som brukes i London akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en britiske pund valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og britiske pund (GBP).

Links for at læse mere om London

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i London?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i London?

London på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om London, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om London. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om London. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om London godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om London
   ››  Engelsk Wikipedia side om London

Kart over London i England

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i England London ligger.