Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Kairo


Det er aften i Kairo, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kairo

Tidszonen som Kairo er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kairo i Egypt er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kairo

Her kan du se hva klokken er i Kairo i Egypt akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kairo.

Generelle fakta om Kairo

Kairo ligger i Egypt, og er faktisk også hovedstaden i Egypt. Det er ca. 9 500 000 innbyggere i Kairo, og Kairo er ca. 3 085 km2 (kvadratkilometer) stor. Kairo ble grunnlagt 969 e.Kr. av Jawhar al-Siqilli. I Egypt er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Egypt er egyptisk pund (EGP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Egypt er .eg. Den 23 juli feirer Egypt sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Kairo

For å ringe Kairo fra et annet land, ring først landskoden for Egypt som er +20, etterfulgt av retningsnummeret for Kairo som er 2, ring deretter nummeret du vil ringe i Kairo.

Soloppgang og solnedgang i Kairo

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Kairo både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Kairo.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 06:47:29
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 12:07:57
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 17:28:25
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:46:58
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:08:08
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:29:18

Flagg i Egypt og Kairo

Her kan du se hvilket flagg landet Egypt har, og dermed også Kairo. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇬

Links for at læse mere om Kairo

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kairo?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Kairo?

Kairo på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kairo, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kairo. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kairo. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kairo godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kairo
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kairo

Kart over Kairo i Egypt

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Egypt Kairo ligger.