Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Santo Domingo


Det er midt om natten i Santo Domingo, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Santo Domingo

Tidszonen som Santo Domingo er i er Atlantic Standard Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Santo Domingo i Den dominikanske republikk er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Santo Domingo

Her kan du se hva klokken er i Santo Domingo i Den dominikanske republikk akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Santo Domingo.

Generelle fakta om Santo Domingo

Santo Domingo ligger i distriktet Distrito Nacional i Den dominikanske republikk, og er faktisk også hovedstaden i Den dominikanske republikk. Det er ca. 1 000 000 innbyggere i Santo Domingo, og Santo Domingo er ca. 105 km2 (kvadratkilometer) stor. Santo Domingo ble grunnlagt 5. august, 1498. I Den dominikanske republikk er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Den dominikanske republikk er dominikansk peso (DOP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Den dominikanske republikk er .do. Den 27 februar feirer Den dominikanske republikk sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Santo Domingo

For å ringe Santo Domingo fra et annet land, ring først landskoden for Den dominikanske republikk som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Santo Domingo som er 809, 829 eller 849, ring deretter nummeret du vil ringe i Santo Domingo.

Soloppgang og solnedgang i Santo Domingo

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Santo Domingo både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Santo Domingo.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:13:43
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:52:51
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:31:58
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:13:29
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:53:01
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:32:32

Flagg i Den dominikanske republikk og Santo Domingo

Her kan du se hvilket flagg landet Den dominikanske republikk har, og dermed også Santo Domingo. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇩🇴

Links for at læse mere om Santo Domingo

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Santo Domingo?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Santo Domingo?

Santo Domingo på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Santo Domingo, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Santo Domingo. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Santo Domingo. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Santo Domingo godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Santo Domingo
   ››  Engelsk Wikipedia side om Santo Domingo

Kart over Santo Domingo i Den dominikanske republikk

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Den dominikanske republikk Santo Domingo ligger.