Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Den dominikanske republikk


Det er frokosttid i Den dominikanske republikk, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Den dominikanske republikk

Tidszonen som Den dominikanske republikk er i er Atlantic Standard Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Den dominikanske republikk er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Den dominikanske republikk

Her kan du se hva klokken er i Den dominikanske republikk akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Den dominikanske republikk.

Generelle fakta om Den dominikanske republikk

I landet Den dominikanske republikk bor det omtrent 11 000 000 innbyggere i et område på ca. 48 671 km2, hovedstaden i Den dominikanske republikk heter Santo Domingo. Landskoden for å ringe noen i Den dominikanske republikk fra et annet land er +1. I Den dominikanske republikk er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Den dominikanske republikk er dominikansk peso (DOP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Den dominikanske republikk er .do. Den 27 februar feirer Den dominikanske republikk sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Den dominikanske republikks byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Den dominikanske republikk.

Flagg i Den dominikanske republikk

Her kan du se hvilket flagg landet Den dominikanske republikk har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇩🇴

Stikkontakt og reiseadapter i Den dominikanske republikk

Før du legger ut på en tur til Den dominikanske republikk, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Den dominikanske republikk er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Den dominikanske republikk. Les mer her om reiseadapter Den dominikanske republikk.

Links for at læse mere om Den dominikanske republikk

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Dominikanska republiken?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Dominikanske Republik?

Den dominikanske republikk på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Den dominikanske republikk, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Den dominikanske republikk. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Den dominikanske republikk. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Den dominikanske republikk godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Den dominikanske republikk
   ››  Engelsk Wikipedia side om Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Den dominikanske republikk ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.