Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Dubai


Det er midt om natten i Dubai, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Dubai

Tidszonen som Dubai er i er UAE Standard Time (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Dubai i De forente arabiske emirater er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Dubai

Her kan du se hva klokken er i Dubai i De forente arabiske emirater akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Dubai.

Generelle fakta om Dubai

Dubai ligger i De forente arabiske emirater. Det er ca. 2 900 000 innbyggere i Dubai, og Dubai er ca. 4114 km2 (kvadratkilometer) stor. Dubai ble grunnlagt av Ubaid bin Saeed og Maktum bin Butti Al Maktoum. I De forente arabiske emirater er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i De forente arabiske emirater er emiratarabisk dirham (AED). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i De forente arabiske emirater er .ae. Den 2 desember feirer De forente arabiske emirater sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Dubai

For å ringe Dubai fra et annet land, ring først landskoden for De forente arabiske emirater som er 971, etterfulgt av retningsnummeret for Dubai som er 4, ring deretter nummeret du vil ringe i Dubai.

Soloppgang og solnedgang i Dubai

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Dubai både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Dubai.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:05:23
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:21:24
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 18:37:24
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:04:23
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:21:07
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 18:37:50

Flagg i De forente arabiske emirater og Dubai

Her kan du se hvilket flagg landet De forente arabiske emirater har, og dermed også Dubai. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇪

Links for at læse mere om Dubai

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Dubai?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Dubai?

Dubai på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Dubai, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Dubai. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Dubai. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Dubai godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Dubai
   ››  Engelsk Wikipedia side om Dubai

Kart over Dubai i De forente arabiske emirater

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i De forente arabiske emirater Dubai ligger.