Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/ De forente arabiske emirater

Hva er klokka i De forente arabiske emirater


Det er aften i De forente arabiske emirater, lørdagen den 20 juli 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i De forente arabiske emirater

Tidszonen som De forente arabiske emirater er i er UAE Standard Time (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og De forente arabiske emirater er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i De forente arabiske emirater

Her kan du se hva klokken er i De forente arabiske emirater akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i De forente arabiske emirater.

Generelle fakta om De forente arabiske emirater

I landet De forente arabiske emirater bor det omtrent 9 600 000 innbyggere i et område på ca. 83 600 km2, hovedstaden i De forente arabiske emirater heter Abu Dhabi. Landskoden for å ringe noen i De forente arabiske emirater fra et annet land er 971. I De forente arabiske emirater er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i De forente arabiske emirater er emiratarabisk dirham (AED). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i De forente arabiske emirater er .ae. Den 2 desember feirer De forente arabiske emirater sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i De forente arabiske emiraters byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i De forente arabiske emirater.

Flagg i De forente arabiske emirater

Her kan du se hvilket flagg landet De forente arabiske emirater har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇪

Stikkontakt og reiseadapter i De forente arabiske emirater

Før du legger ut på en tur til De forente arabiske emirater, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i De forente arabiske emirater er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i De forente arabiske emirater. Les mer her om reiseadapter De forente arabiske emirater.

Links for at læse mere om De forente arabiske emirater

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Förenade Arabemiraten?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Forenede Arabiske Emirater?

De forente arabiske emirater på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om De forente arabiske emirater, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om De forente arabiske emirater. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om De forente arabiske emirater. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om De forente arabiske emirater godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om De forente arabiske emirater
   ››  Engelsk Wikipedia side om De forente arabiske emirater

De forente arabiske emirater på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor De forente arabiske emirater ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.