Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Abu Dhabi


Det er midt om natten i Abu Dhabi, fredagen den 14 juni 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Abu Dhabi

Tidszonen som Abu Dhabi er i er UAE Standard Time (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Abu Dhabi i De forente arabiske emirater er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Abu Dhabi

Her kan du se hva klokken er i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Abu Dhabi.

Generelle fakta om Abu Dhabi

Abu Dhabi ligger i De forente arabiske emirater, og er faktisk også hovedstaden i De forente arabiske emirater. Det er ca. 1 500 000 innbyggere i Abu Dhabi, og Abu Dhabi er ca. 972 km2 (kvadratkilometer) stor. I De forente arabiske emirater er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i De forente arabiske emirater er emiratarabisk dirham (AED). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i De forente arabiske emirater er .ae. Den 2 desember feirer De forente arabiske emirater sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Abu Dhabi

For å ringe Abu Dhabi fra et annet land, ring først landskoden for De forente arabiske emirater som er 971, etterfulgt av retningsnummeret for Abu Dhabi som er 2, ring deretter nummeret du vil ringe i Abu Dhabi.

Soloppgang og solnedgang i Abu Dhabi

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Abu Dhabi både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Abu Dhabi.

Soloppgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 05:32:10
Senit i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 12:22:39
Solnedgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 19:13:08
Soloppgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 05:32:16
Senit i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 12:22:52
Solnedgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 19:13:28

Flagg i De forente arabiske emirater og Abu Dhabi

Her kan du se hvilket flagg landet De forente arabiske emirater har, og dermed også Abu Dhabi. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇪

Stikkontakt og reiseadapter i De forente arabiske emirater

Før du legger ut på en tur til De forente arabiske emirater, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i De forente arabiske emirater er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i De forente arabiske emirater. Les mer her om reiseadapter De forente arabiske emirater.

Links for at læse mere om Abu Dhabi

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Abu Dhabi?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Abu Dhabi?

Abu Dhabi på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Abu Dhabi, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Abu Dhabi. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Abu Dhabi. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Abu Dhabi godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Abu Dhabi
   ››  Engelsk Wikipedia side om Abu Dhabi

Abu Dhabi i De forente arabiske emirater på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i De forente arabiske emirater Abu Dhabi ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.