Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Havanna


Det er aften i Havanna, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Havanna

Tidszonen som Havanna er i er UTC-5, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Havanna i Cuba er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Havanna

Her kan du se hva klokken er i Havanna i Cuba akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Havanna.

Generelle fakta om Havanna

Havanna ligger i provinsen La Habana i Cuba, og er faktisk også hovedstaden i Cuba. Det er ca. 2 200 000 innbyggere i Havanna, og Havanna er ca. 726 km2 (kvadratkilometer) stor. Havanna ble grunnlagt i 1515. I Cuba er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Cuba er cubansk peso (CUP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Cuba er .cu. Den 26 juli feirer Cuba sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Havanna

For å ringe Havanna fra et annet land, ring først landskoden for Cuba som er +53, etterfulgt av retningsnummeret for Havanna som er 07, ring deretter nummeret du vil ringe i Havanna.

Soloppgang og solnedgang i Havanna

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Havanna både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Havanna.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:10:11
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:42:36
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:15:00
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:09:50
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:42:46
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:15:41

Flagg i Cuba og Havanna

Her kan du se hvilket flagg landet Cuba har, og dermed også Havanna. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇺

Links for at læse mere om Havanna

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Havanna?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Havana?

Havanna på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Havanna, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Havanna. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Havanna. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Havanna godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Havanna
   ››  Engelsk Wikipedia side om Havanna

Kart over Havanna i Cuba

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Cuba Havanna ligger.