Hva er klokka i Cuba


Det er aften i Cuba, tirsdag den 15. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Cuba

Tidszonen som Cuba er i er DST (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Cuba er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Cuba

Her kan du se hva klokken er i Cuba akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Cuba.

Generelle fakta om Cuba

I landet Cuba bor det omtrent 11 000 000 innbyggere i et område på ca. 109 884 km2, hovedstaden i Cuba heter Havanna. Landskoden for å ringe noen i Cuba fra et annet land er +53. I Cuba er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Cuba er cubansk peso (CUP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Cuba er .cu. Den 26 juli feirer Cuba sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Cuba

Her kan du se hvilket flagg landet Cuba har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇺

Links for at læse mere om Cuba

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kuba?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Cuba?

Cuba på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Cuba, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Cuba. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Cuba. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Cuba godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Cuba
   ››  Engelsk Wikipedia side om Cuba

Kart over Cuba

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Cuba ligger.