Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Cuba


Det er aften i Cuba, tirsdag den 22. september 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Cuba

Tidszonen som Cuba er i er UTC-5, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Cuba er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Cuba

Her kan du se hva klokken er i Cuba akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Cuba.

Generelle fakta om Cuba

I landet Cuba bor det omtrent 11 000 000 innbyggere i et område på ca. 109 884 km2, hovedstaden i Cuba heter Havanna. Landskoden for å ringe noen i Cuba fra et annet land er +53. I Cuba er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Cuba er cubansk peso (CUP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Cuba er .cu. Den 26 juli feirer Cuba sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Cubas byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Cuba.

Flagg i Cuba

Her kan du se hvilket flagg landet Cuba har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇺

Stikkontakt og reiseadapter i Cuba

Før du legger ut på en tur til Cuba, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Cuba er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Cuba

Links for at læse mere om Cuba

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kuba?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Cuba?

Cuba på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Cuba, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Cuba. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Cuba. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Cuba godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Cuba
   ››  Engelsk Wikipedia side om Cuba

Cuba på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Cuba ligger.