Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i San José


Det er midt om natten i San José, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i San José

Tidszonen som San José er i er Central Standard Time (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og San José i Costa Rica er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i San José

Her kan du se hva klokken er i San José i Costa Rica akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i San José.

Generelle fakta om San José

San José ligger i Costa Rica, og er faktisk også hovedstaden i Costa Rica. Det er ca. 350 000 innbyggere i San José, og San José er ca. 45 km2 (kvadratkilometer) stor. San José ble grunnlagt rundt 1739. I Costa Rica er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Costa Rica er costaricansk colón (CRC). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Costa Rica er .cr. Den 15 september feirer Costa Rica sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i San José

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i San José både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i San José.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 05:58:44
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 11:49:30
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:40:15
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 05:58:42
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 11:49:39
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:40:37

Flagg i Costa Rica og San José

Her kan du se hvilket flagg landet Costa Rica har, og dermed også San José. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇷

Links for at læse mere om San José

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i San José?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i San José?

San José på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om San José, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om San José. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om San José. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om San José godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om San José
   ››  Engelsk Wikipedia side om San José

Kart over San José i Costa Rica

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Costa Rica San José ligger.