Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Costa Rica


Det er aften i Costa Rica, søndag den 9. august 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Costa Rica

Tidszonen som Costa Rica er i er Central Standard Time (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Costa Rica er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Costa Rica

Her kan du se hva klokken er i Costa Rica akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Costa Rica.

Generelle fakta om Costa Rica

I landet Costa Rica bor det omtrent 4 900 000 innbyggere i et område på ca. 51 100 km2, hovedstaden i Costa Rica heter San José. Landskoden for å ringe noen i Costa Rica fra et annet land er +506. I Costa Rica er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Costa Rica er costaricansk colón (CRC). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Costa Rica er .cr. Den 15 september feirer Costa Rica sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Costa Ricas byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Costa Rica.

Flagg i Costa Rica

Her kan du se hvilket flagg landet Costa Rica har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇷

Stikkontakt og reiseadapter i Costa Rica

Før du legger ut på en tur til Costa Rica, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Costa Rica er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Costa Rica

Links for at læse mere om Costa Rica

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Costa Rica?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Costa Rica?

Costa Rica på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Costa Rica, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Costa Rica. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Costa Rica. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Costa Rica godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Costa Rica
   ››  Engelsk Wikipedia side om Costa Rica

Costa Rica på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Costa Rica ligger.