Hva er klokka i Costa Rica


Det er eftermiddag i Costa Rica, onsdag den 22. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Costa Rica

Tidszonen som Costa Rica er i er CST (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Costa Rica er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Costa Rica

Her kan du se hva klokken er i Costa Rica akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Costa Rica.

Generelle fakta om Costa Rica

I landet Costa Rica bor det omtrent 4 900 000 innbyggere i et område på ca. 51 100 km2, hovedstaden i Costa Rica heter San José. Landskoden for å ringe noen i Costa Rica fra et annet land er +506. I Costa Rica er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Costa Rica er costaricansk colón (CRC). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Costa Rica er .cr. Den 15 september feirer Costa Rica sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Costa Rica

Her kan du se hvilket flagg landet Costa Rica har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇷

Links for at læse mere om Costa Rica

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Costa Rica?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Costa Rica?

Costa Rica på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Costa Rica, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Costa Rica. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Costa Rica. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Costa Rica godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Costa Rica
   ››  Engelsk Wikipedia side om Costa Rica

Kart over Costa Rica

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Costa Rica ligger.