Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Bogotá


Det er eftermiddag i Bogotá, torsdagen den 13 juni 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Bogotá

Tidszonen som Bogotá er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Bogotá i Colombiansk peso er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Bogotá

Her kan du se hva klokken er i Bogotá i Colombiansk peso akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Bogotá.

Generelle fakta om Bogotá

Bogotá ligger i Colombiansk peso, og er faktisk også hovedstaden i Colombiansk peso. Det er ca. 8 100 000 innbyggere i Bogotá, og Bogotá er ca. 1 587 km2 (kvadratkilometer) stor. Bogotá ble grunnlagt 6. august, 1538 av Gonzalo Jiménez de Quesada. I Colombiansk peso er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Colombiansk peso er colombiansk peso (COP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Colombiansk peso er .co. Den 20 juli feirer Colombiansk peso sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Bogotá

For å ringe Bogotá fra et annet land, ring først landskoden for Colombiansk peso som er +57, etterfulgt av retningsnummeret for Bogotá som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Bogotá.

Soloppgang og solnedgang i Bogotá

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Bogotá både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Bogotá.

Soloppgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 05:43:37
Senit i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 11:56:31
Solnedgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 18:09:26
Soloppgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 05:43:48
Senit i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 11:56:44
Solnedgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 18:09:40

Flagg i Colombiansk peso og Bogotá

Her kan du se hvilket flagg landet Colombiansk peso har, og dermed også Bogotá. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇴

Stikkontakt og reiseadapter i Colombiansk peso

Før du legger ut på en tur til Colombiansk peso, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Colombiansk peso er Typ B, og strømnettet har spenning 125 V og frekvens 60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Colombiansk peso. Les mer her om reiseadapter Colombiansk peso.

Links for at læse mere om Bogotá

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Bogotá?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bogotá?

Bogotá på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Bogotá, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Bogotá. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Bogotá. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Bogotá godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Bogotá
   ››  Engelsk Wikipedia side om Bogotá

Bogotá i Colombiansk peso på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Colombiansk peso Bogotá ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.