Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Colombiansk peso


Det er eftermiddag i Colombiansk peso, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Colombiansk peso

Tidszonen som Colombiansk peso er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Colombiansk peso er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Colombiansk peso

Her kan du se hva klokken er i Colombiansk peso akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Colombiansk peso.

Generelle fakta om Colombiansk peso

I landet Colombiansk peso bor det omtrent 48 300 000 innbyggere i et område på ca. 1 141 748 km2, hovedstaden i Colombiansk peso heter Bogotá. Landskoden for å ringe noen i Colombiansk peso fra et annet land er +57. I Colombiansk peso er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Colombiansk peso er colombiansk peso (COP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Colombiansk peso er .co. Den 20 juli feirer Colombiansk peso sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Colombiansk pesos byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Colombiansk peso.

Flagg i Colombiansk peso

Her kan du se hvilket flagg landet Colombiansk peso har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇴

Links for at læse mere om Colombiansk peso

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Colombia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Colombia?

Colombiansk peso på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Colombiansk peso, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Colombiansk peso. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Colombiansk peso. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Colombiansk peso godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Colombiansk peso
   ››  Engelsk Wikipedia side om Colombiansk peso

Kart over Colombiansk peso

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Colombiansk peso ligger.