Hva er klokka?/Chile/Santiago de Chile

Hva er klokka i Santiago de Chile


Det er aften i Santiago de Chile, fredag den 24. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Santiago de Chile

Tidszonen som Santiago de Chile er i er CLT (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Santiago de Chile i Chile er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Santiago de Chile

Her kan du se hva klokken er i Santiago de Chile i Chile akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Santiago de Chile.

Generelle fakta om Santiago de Chile

Santiago de Chile ligger i Chile, og er faktisk også hovedstaden i Chile. Det er ca. 7 350 000 innbyggere i Santiago de Chile, og Santiago de Chile er ca. 641 km2 (kvadratkilometer) stor. Santiago de Chile ble grunnlagt 12. februar 1541 av den spanske conquistador Pedro de Valdivia. I Chile er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Chile er chilensk peso (CLP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Chile er .cl. Den 18 september feirer Chile sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Santiago de Chile

For å ringe Santiago de Chile fra et annet land, ring først landskoden for Chile som er +56, etterfulgt av retningsnummeret for Santiago de Chile som er 2, ring deretter nummeret du vil ringe i Santiago de Chile.

Flagg i Chile og Santiago de Chile

Her kan du se hvilket flagg landet Chile har, og dermed også Santiago de Chile. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇱

Links for at læse mere om Santiago de Chile

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Santiago?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Santiago de Chile?

Santiago de Chile på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Santiago de Chile, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Santiago de Chile. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Santiago de Chile. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Santiago de Chile godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Santiago de Chile
   ››  Engelsk Wikipedia side om Santiago de Chile

Kart over Santiago de Chile i Chile

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Chile Santiago de Chile ligger.