Hva er klokka i Chile


Det er aften i Chile, onsdag den 22. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Chile

Tidszonen som Chile er i er CLT (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Chile er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Chile

Her kan du se hva klokken er i Chile akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Chile.

Generelle fakta om Chile

I landet Chile bor det omtrent 18 000 000 innbyggere i et område på ca. 756 096 km2, hovedstaden i Chile heter Santiago de Chile. Landskoden for å ringe noen i Chile fra et annet land er +56. I Chile er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Chile er chilensk peso (CLP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Chile er .cl. Den 18 september feirer Chile sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Chile

Her kan du se hvilket flagg landet Chile har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇱

Links for at læse mere om Chile

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Chile?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Chile?

Chile på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Chile, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Chile. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Chile. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Chile godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Chile
   ››  Engelsk Wikipedia side om Chile

Kart over Chile

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Chile ligger.