Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Winnipeg


Det er aften i Winnipeg, lørdag den 4. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Winnipeg

Tidszonen som Winnipeg er i er Central Standard Time (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Winnipeg i Canada er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Winnipeg

Her kan du se hva klokken er i Winnipeg i Canada akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Winnipeg.

Generelle fakta om Winnipeg

Winnipeg ligger i provinsen Manitoba i Canada. Det er ca. 700 000 innbyggere i Winnipeg, og Winnipeg er ca. 464 km2 (kvadratkilometer) stor. Winnipeg ble grunnlagt 1738. I Canada er det offisielle språket engelsk og fransk, og den offisielle valutaen i Canada er canadisk dollar (CAD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Canada er .ca. Den 1 juli feirer Canada sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Winnipeg

For å ringe Winnipeg fra et annet land, ring først landskoden for Canada som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Winnipeg som er 204 og 431, ring deretter nummeret du vil ringe i Winnipeg.

Soloppgang og solnedgang i Winnipeg

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Winnipeg både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Winnipeg.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:53:52
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:30:55
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 20:07:57
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:51:45
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:30:38
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 20:09:31

Flagg i Canada og Winnipeg

Her kan du se hvilket flagg landet Canada har, og dermed også Winnipeg. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇦

Før turen til Winnipeg

Hvis du planlegger en reise til Winnipeg, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den kanadiske dollar (CAD) valuta som brukes i Winnipeg akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en kanadiske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og kanadiske dollar (CAD).

Links for at læse mere om Winnipeg

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Winnipeg?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Winnipeg?

Winnipeg på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Winnipeg, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Winnipeg. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Winnipeg. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Winnipeg godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Winnipeg
   ››  Engelsk Wikipedia side om Winnipeg

Kart over Winnipeg i Canada

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Canada Winnipeg ligger.