Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Sarajevo


Det er midt om natten i Sarajevo, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Sarajevo

Tidszonen som Sarajevo er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Sarajevo i Bosnia-Hercegovina er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Sarajevo

Her kan du se hva klokken er i Sarajevo i Bosnia-Hercegovina akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Sarajevo.

Generelle fakta om Sarajevo

Sarajevo ligger i Bosnia-Hercegovina, og er faktisk også hovedstaden i Bosnia-Hercegovina. Det er ca. 280 000 innbyggere i Sarajevo, og Sarajevo er ca. 142 km2 (kvadratkilometer) stor. Sarajevo ble grunnlagt i 1461. I Bosnia-Hercegovina er det offisielle språket bosnisk, kroatisk og serbisk, og den offisielle valutaen i Bosnia-Hercegovina er konvertibel mark (BAM). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Bosnia-Hercegovina er .ba. Den 25 november feirer Bosnia-Hercegovina sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Sarajevo

For å ringe Sarajevo fra et annet land, ring først landskoden for Bosnia-Hercegovina som er +387, etterfulgt av retningsnummeret for Sarajevo som er 33, ring deretter nummeret du vil ringe i Sarajevo.

Soloppgang og solnedgang i Sarajevo

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Sarajevo både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Sarajevo.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:18:53
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:48:48
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 19:18:42
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:17:07
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:48:31
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 19:19:54

Flagg i Bosnia-Hercegovina og Sarajevo

Her kan du se hvilket flagg landet Bosnia-Hercegovina har, og dermed også Sarajevo. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇦

Links for at læse mere om Sarajevo

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Sarajevo?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Sarajevo?

Sarajevo på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Sarajevo, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Sarajevo. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Sarajevo. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Sarajevo godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Sarajevo
   ››  Engelsk Wikipedia side om Sarajevo

Kart over Sarajevo i Bosnia-Hercegovina

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Bosnia-Hercegovina Sarajevo ligger.