Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Bosnia-Hercegovina


Det er aften i Bosnia-Hercegovina, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Bosnia-Hercegovina

Tidszonen som Bosnia-Hercegovina er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Bosnia-Hercegovina er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Bosnia-Hercegovina

Her kan du se hva klokken er i Bosnia-Hercegovina akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Bosnia-Hercegovina.

Generelle fakta om Bosnia-Hercegovina

I landet Bosnia-Hercegovina bor det omtrent 3 600 000 innbyggere i et område på ca. 51 129 km2, hovedstaden i Bosnia-Hercegovina heter Sarajevo. Landskoden for å ringe noen i Bosnia-Hercegovina fra et annet land er +387. I Bosnia-Hercegovina er det offisielle språket bosnisk, kroatisk og serbisk, og den offisielle valutaen i Bosnia-Hercegovina er konvertibel mark (BAM). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Bosnia-Hercegovina er .ba. Den 25 november feirer Bosnia-Hercegovina sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Bosnia-Hercegovinas byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Bosnia-Hercegovina.

Flagg i Bosnia-Hercegovina

Her kan du se hvilket flagg landet Bosnia-Hercegovina har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇦

Links for at læse mere om Bosnia-Hercegovina

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Bosnien och Hercegovina?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bosnien-Hercegovina?

Bosnia-Hercegovina på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Bosnia-Hercegovina, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Bosnia-Hercegovina. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Bosnia-Hercegovina. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Bosnia-Hercegovina godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Bosnia-Hercegovina
   ››  Engelsk Wikipedia side om Bosnia-Hercegovina

Kart over Bosnia-Hercegovina

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Bosnia-Hercegovina ligger.