Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Bahamas


Det er aften i Bahamas, søndag den 9. august 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Bahamas

Tidszonen som Bahamas er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Bahamas er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Bahamas

Her kan du se hva klokken er i Bahamas akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Bahamas.

Generelle fakta om Bahamas

I landet Bahamas bor det omtrent 400 000 innbyggere i et område på ca. 13 878 km2, hovedstaden i Bahamas heter Nassau. Landskoden for å ringe noen i Bahamas fra et annet land er +1. I Bahamas er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Bahamas er bahamansk dollar (BSD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Bahamas er .bs. Den 10 juli feirer Bahamas sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Bahamass byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Bahamas.

Flagg i Bahamas

Her kan du se hvilket flagg landet Bahamas har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇸

Links for at læse mere om Bahamas

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Bahamas?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bahamas?

Bahamas på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Bahamas, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Bahamas. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Bahamas. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Bahamas godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Bahamas
   ››  Engelsk Wikipedia side om Bahamas

Bahamas på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Bahamas ligger.