Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Nassau


Det er aften i Nassau, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Nassau

Tidszonen som Nassau er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Nassau i Bahamas er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Nassau

Her kan du se hva klokken er i Nassau i Bahamas akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Nassau.

Generelle fakta om Nassau

Nassau ligger i delstaten/øya New Providence i Bahamas, og er faktisk også hovedstaden i Bahamas. Det er ca. 280 000 innbyggere i Nassau, og Nassau er ca. 207 km2 (kvadratkilometer) stor. Nassau ble grunnlagt i 1670 som Charles Town, men ble ombygd til Nassau i 1695. I Bahamas er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Bahamas er bahamansk dollar (BSD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Bahamas er .bs. Den 10 juli feirer Bahamas sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Nassau

For å ringe Nassau fra et annet land, ring først landskoden for Bahamas som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Nassau som er 242, ring deretter nummeret du vil ringe i Nassau.

Soloppgang og solnedgang i Nassau

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Nassau både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Nassau.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:53:06
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:22:33
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:52:00
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:52:42
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:22:43
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:52:44

Flagg i Bahamas og Nassau

Her kan du se hvilket flagg landet Bahamas har, og dermed også Nassau. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇸

Links for at læse mere om Nassau

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nassau?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Nassau?

Nassau på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Nassau, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Nassau. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Nassau. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Nassau godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Nassau
   ››  Engelsk Wikipedia side om Nassau

Kart over Nassau i Bahamas

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Bahamas Nassau ligger.