Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Sydney


Det er eftermiddag i Sydney, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Sydney

Tidszonen som Sydney er i er Australian Eastern Standard Time (UTC+10), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Sydney i Australia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Sydney

Her kan du se hva klokken er i Sydney i Australia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Sydney.

Generelle fakta om Sydney

Sydney ligger i delstaten New South Wales i Australia. Det er ca. 5 000 000 innbyggere i Sydney, og Sydney er ca. 12 368 km2 (kvadratkilometer) stor. Sydney ble grunnlagt 26. januar 1788. I Australia er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Australia er australsk dollar (AUD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Australia er .au. Den 26 januar feirer Australia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Sydney

For å ringe Sydney fra et annet land, ring først landskoden for Australia som er +61, etterfulgt av retningsnummeret for Sydney som er 2, ring deretter nummeret du vil ringe i Sydney.

Soloppgang og solnedgang i Sydney

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Sydney både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Sydney.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:13:24
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 13:08:11
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 20:02:57
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:14:24
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 13:08:21
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 20:02:18

Flagg i Australia og Sydney

Her kan du se hvilket flagg landet Australia har, og dermed også Sydney. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇺

Før turen til Sydney

Hvis du planlegger en reise til Sydney, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den australske dollar (AUD) valuta som brukes i Sydney akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en australske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og australske dollar (AUD).

Links for at læse mere om Sydney

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Sydney?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Sydney?

Sydney på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Sydney, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Sydney. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Sydney. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Sydney godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Sydney
   ››  Engelsk Wikipedia side om Sydney

Kart over Sydney i Australia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Australia Sydney ligger.