Hva er klokka i Melbourne


Det er frokosttid i Melbourne, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Melbourne

Tidszonen som Melbourne er i er AEST (UTC+10), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Melbourne i Australia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Melbourne

Her kan du se hva klokken er i Melbourne i Australia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Melbourne.

Generelle fakta om Melbourne

Melbourne ligger i delstaten Victoria i Australia. Det er ca. 4 730 000 innbyggere i Melbourne, og Melbourne er ca. 9 993 km2 (kvadratkilometer) stor. Melbourne ble grunnlagt 30. august 1835. I Australia er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Australia er australsk dollar (AUD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Australia er .au. Den 26 januar feirer Australia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Melbourne

For å ringe Melbourne fra et annet land, ring først landskoden for Australia som er +61, etterfulgt av retningsnummeret for Melbourne som er 3, ring deretter nummeret du vil ringe i Melbourne.

Flagg i Australia og Melbourne

Her kan du se hvilket flagg landet Australia har, og dermed også Melbourne. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇺

Før turen til Melbourne

Hvis du planlegger en reise til Melbourne, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den australske dollar (AUD) valuta som brukes i Melbourne akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en australske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og australske dollar (AUD).

Links for at læse mere om Melbourne

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Melbourne?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Melbourne?

Melbourne på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Melbourne, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Melbourne. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Melbourne. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Melbourne godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Melbourne
   ››  Engelsk Wikipedia side om Melbourne

Kart over Melbourne i Australia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Australia Melbourne ligger.