Hva er klokka i Brisbane


Det er morgen i Brisbane, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Brisbane

Tidszonen som Brisbane er i er AEST (UTC+10), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Brisbane i Australia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Brisbane

Her kan du se hva klokken er i Brisbane i Australia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Brisbane.

Generelle fakta om Brisbane

Brisbane ligger i delstaten Queensland i Australia. Det er ca. 2 360 000 innbyggere i Brisbane, og Brisbane er ca. 15 842 km2 (kvadratkilometer) stor. Brisbane ble grunnlagt 13. mai 1825. I Australia er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Australia er australsk dollar (AUD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Australia er .au. Den 26 januar feirer Australia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Brisbane

For å ringe Brisbane fra et annet land, ring først landskoden for Australia som er +61, etterfulgt av retningsnummeret for Brisbane som er 7, ring deretter nummeret du vil ringe i Brisbane.

Flagg i Australia og Brisbane

Her kan du se hvilket flagg landet Australia har, og dermed også Brisbane. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇺

Før turen til Brisbane

Hvis du planlegger en reise til Brisbane, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den australske dollar (AUD) valuta som brukes i Brisbane akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en australske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og australske dollar (AUD).

Links for at læse mere om Brisbane

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Brisbane?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Brisbane?

Brisbane på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Brisbane, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Brisbane. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Brisbane. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Brisbane godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Brisbane
   ››  Engelsk Wikipedia side om Brisbane

Kart over Brisbane i Australia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Australia Brisbane ligger.