Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Jerevan


Det er midt om natten i Jerevan, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Jerevan

Tidszonen som Jerevan er i er Armenia Time (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Jerevan i Armenia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Jerevan

Her kan du se hva klokken er i Jerevan i Armenia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Jerevan.

Generelle fakta om Jerevan

Jerevan ligger i Armenia, og er faktisk også hovedstaden i Armenia. Det er ca. 1 110 000 innbyggere i Jerevan, og Jerevan er ca. 227 km2 (kvadratkilometer) stor. Jerevan ble grunnlagt 783 f.Kr.. I Armenia er det offisielle språket armensk, og den offisielle valutaen i Armenia er armensk dram (AMD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Armenia er .am. Den 21 september feirer Armenia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Jerevan

For å ringe Jerevan fra et annet land, ring først landskoden for Armenia som er +374, etterfulgt av retningsnummeret for Jerevan som er 10, ring deretter nummeret du vil ringe i Jerevan.

Soloppgang og solnedgang i Jerevan

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Jerevan både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Jerevan.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 08:14:22
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 13:14:53
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 18:15:24
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 08:13:32
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 13:15:04
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:16:37

Flagg i Armenia og Jerevan

Her kan du se hvilket flagg landet Armenia har, og dermed også Jerevan. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇲

Links for at læse mere om Jerevan

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Jerevan?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Jerevan?

Jerevan på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Jerevan, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Jerevan. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Jerevan. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Jerevan godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Jerevan
   ››  Engelsk Wikipedia side om Jerevan

Kart over Jerevan i Armenia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Armenia Jerevan ligger.